14 november meepraatbijeenkomst ontwerp bajonetkruising deeltraject Mariënheem oost

18-10-2018 6674 keer bekeken

Op 14 november organiseert het project N35 Wijthmen Nijverdal een meepraatbijeenkomst over de uitwerking van de bajonetkruising op de N35 ten oosten van Mariënheem.

Wat voorafging
Zoals u weet werken Rijkswaterstaat, de provincie Overijssel en de gemeenten Raalte, Hellendoorn en Dalfsen samen aan maatregelen om de verkeersveiligheid op de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal te verbeteren. Op 20 december 2017 hebben bestuurders op het deeltraject Mariënheem oost besloten het voorstel van Plaatselijk Belang Mariënheem verder uit te werken tot een zogeheten voorlopig ontwerp. Hiervoor zijn inmiddels verschillende onderzoeken gedaan en de schetsen voor de bajonetkruising zijn uitgewerkt.

Ook zijn de effecten van het aansluiten van bedrijventerrein Het Fiester op deze bajonetkruising onderzocht. Aansluiten van Het Fiester is verkeerskundig mogelijk gebleken.

Meepraten
We gaan verder met de uitwerking van het ontwerp van de bajonetkruising en houden daarbij rekening met de mogelijke aansluiting van Het Fiester. We nodigen u dan ook graag uit om op woensdag 14 november 2018 mee te praten over de verfijning van het ontwerp.

U bent tussen 17.00 uur en 21.00 uur van harte welkom in het Gemeenschapscentrum De Schalm, Nijverdalseweg 30 te Mariënheem. Daar zijn medewerkers van Rijkswaterstaat, gemeente Raalte en Arcadis aanwezig om:
• een toelichting te geven op het voorlopige ontwerp;
• uw reacties op te nemen voor verfijning van het voorlopige ontwerp van de bajonetkruising;
• u te informeren over het vervolg (waaronder het beoordelen en verwerken van uw reacties);
• u te informeren over de aanpak van het onderzoek naar aansluiting van Het Fiester door de gemeente Raalte.

Aansluiting Het Fiester
Tijdens de meepraatavond toont de gemeente Raalte een aantal opties met betrekking tot de aansluiting van Het Fiester op de bajonetkruising. We horen tijdens deze avond graag uw ideeën over deze aansluiting.

Tijdens de meepraatbijeenkomst is er geen plenaire presentatie. U kunt dus binnenlopen wanneer het u uitkomt. Het voorlopig ontwerp van de bajonetkruising Mariënheem oost staat ongeveer een week voor de bijeenkomst op de projectwebsite. We informeren u per e-mail als deze online staat.

Wat?              Meepraatbijeenkomst deeltraject Mariënheem oost
Wanneer?     Woensdag 14 november 2018, tussen 17.00 uur en 21.00 uur
Waar?            Gemeenschapscentrum De Schalm, Nijverdalseweg 30 te Mariënheem

 

Cookie-instellingen